Hoe word ik Member?

Wat is het voordeel van Member worden? Het bovenstaand filmpje is ZEER de moeite waard om te zien waar je Member van wordt. Zo, nu je hebt gezien wat er voor mogelijkheden zijn, wil ik je vragen: “waarvoor ben je hier?”

1) Wil je alleen korting op de producten voor jezelf en eventueel andere binnen je gezin? Fantastisch! Neem contact op met mij en ik help je bij het member worden voor je groothandelskorting vanaf 25%. Eenmalige kosten zijn € 45,00. Dit is voor je memberschap en je eerste producten, zoals de Formule 1, een shakebeker en een maatlepel zodat je van start kunt. Note: je hebt geen verplichtingen van afname, enkel het voordeel van de groothandelskorting.

2) Heb je al wat mensen om je heen verzamelt die ook de producten willen eten en lijkt het je iets om te leren coachen voor een leuke bijverdienste en verder alle mogelijkheden op te zoeken die het bedrijf biedt? Fantastisch! Neem contact op met mij en ik help je bij het member worden voor groothandelskorting vanaf 25% en zal je coachen om een actieve member te worden. Eenmalige kosten zijn € 45,00. Dit is voor je memberschap en je eerste producten, zoals de Formule 1, een shakebeker en een maatlepel zodat je van start kunt. Note: je hebt geen verplichtingen van afname, enkel het voordeel van de groothandelskorting.

Heb je nog vragen?