Het Ideale ontbijt

Waarom het Ideale Herbalife ontbijt? Wat als je vitaler/energieker wordt op het Ideale ontbijt? Wat als je kunt afslanken op het Ideale ontbijt?

Het is een lekker, makkelijk, voedzaam, uitgebalanceerd en snel ontbijt! Ook voor Veganisten, vegetariërs, en mensen met een gluten, soja of lactose-intolerantie!

Het ONTBIJT is de belangrijkste maaltijd van je dag! Het moet je lichaam voorzien van nieuwe energie en belangrijke voedingsstoffen zodat je optimaal kunt presteren. Een goed ontbijt helpt je fit en vitaal te voelen. Nu ben ik al sinds 1998 Herbalife welzijnscoach en vind de producten helemaal TOP! Dit is mede door de behaalde resultaten die ik nog steeds heb. Ik ben de producten gaan eten omdat ik wilde afslanken en vanwege ‘vage’ klachten. Nu, na al die jaren voel ik mij nog steeds fantastisch fit, energiek en jong van lijf en geest (volgens mijn weegschaal is mijn metabolische leeftijd 15 jaar jonger dan mijn kalenderleeftijd!). Welke smaak vind jij lekker? Vanille, Bananen crème, Frisse aardbei, Appel Kaneel, Café Latte, Cookie Crunch, Zachte Chocolade, Zomerse Bosvruchten, Munt & Chocolade of Witte Chocolade & Framboos (=Vrij Van gluten, soja en lactose vrij)?

Het Ideale ontbijt bestaat uit 3 producten:

1) Formule 1, Uitgebalanceerde Voedingshake in 9 verschillende smaken voor balans aan voedingsstoffen; om je lichaam te geven wat het iedere dag nodig heeft, je spiermassa te vergroten en gezondheid (fysiek en mentaal) te ondersteunen.

2) Aloë (Mango), de Wellnessdrank! Uitstekende start van de dag, werkt als een douche voor de binnenkant, helpt je om de 2 liter water te drinken, zorgt voor goede hydratatie.

3) Instant theedrank; verfrissende kruidendrank die helpt jouw concentratie en jouw stofwisseling te verhogen.

Voor het bestellen van het Ideale Ontbijt-pakket, ga naar mijn shop (zie button) en kies de smaak die bij je past. Zodra de bestelling gedaan is, neem ik telefonisch contact op met je. De producten worden naar je opgestuurd en bij de eerste bestelling van jouw pakket doe ik een kadootje!

Heb je nog vragen?